Skip to main content

 

Tel. 013 509 10 55
Acupuncturiste en energetisch therapeut

Over praktijk Mató

Wie ben ik?

Mijn naam is Nelly Verhoeven, acupuncturiste en energetisch therapeut. Ik heb een jarenlange ervaring in de reguliere hulpverlening (pedagogische, psychologische en psychiatrische ondersteuning).

De medische vakken beheers ik op hbo-niveau en mijn behandelingen voer ik uit via de techniek van Tsi Mo klassieke acupunctuur.

Of uw hulpvraag nu van fysieke, emotionele, rationele of psychische aard is, ik heb alle aandacht, ruimte en tijd voor u. Met Tsi Mo – klassieke acupunctuur, eventueel aangevuld met andere therapievormen, ondersteun ik u graag bij uw lichamelijke, psychische of emotionele klachten.

Beroepsverenigingen

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging FAGT, het HBO Register van Beroepsbeoefenaren complementaire zorg RBCZ en het Tuchtrecht complementaire zorg TCZ.

Gevolgde opleidingen

  • HBO medische opleiding medische basiskennis
  • Tsi Mo klassieke acupunctuur.
  • Japanse acupunctuur en behandeltechnieken
  • TAN acupunctuur
  • Ook heb ik bij- en nascholingsverplichtingen

Mató

Is de indiaanse naam voor ‘BEER’ en staat symbool voor de kracht van het onderbewustzijn. De mens is een drie-eenheid: lichaam, geest en ziel. Heling en balans komen tot stand vanuit dit complexe samenspel. Met deze holistische zienswijze als basis benader ik graag ook ùw hulpvraag. In een veilige, geborgen omgeving, waarin geen enkele emotie of klacht gek gevonden wordt, gaan we samen aan het werk.

Wat heeft Mató u te bieden?

Tsi Mo – Klassieke acupunctuur
Cupping

Maar ook deze therapievormen:
Aromatherapie
Ademtherapie
Voice Dialogue
EMDR (traumabehandelingsmethode)
Psyco-sociale ondersteuning
Gewichtregulatie ondersteunig

Geheimhouding en vertrouwelijkheid

Zoals iedere geregistreerde therapeut ben ik verplicht tot geheimhouding van alle informatie die u mij als cliënt toevertrouwt.

Klacht- en tuchtrecht

De klacht- en tuchtrechten liggen voor cliënten van Mató ter inzage in de praktijk.