Skip to main content

 

Tel. 013 509 10 55
Alternatieve geneeskundige

Massages

Aromamassage

Massage met etherische oliën, welke aansluiten en passend zijn bij de fysieke, geestelijke, emotionele behoefte of klacht in dat moment.

Bijvoorbeeld:
Rozemarijn: opwekkend,
Lavendel: ontspannend,
Bergamot: opbeurend.
lavendel-b53b87d0 Praktijk Mato | Massage
sabaaydi-0b24f17c Praktijk Mato | Massage

Sabaaydimassage

Massage met behulp van warme kruidenstempels. Deze kruidenstempels zijn zorgvuldig samengesteld met verschillende soorten van kruiden, welke ieder hun eigen specifieke werking hebben. In deze stempels zitten o.a. kruiden als: Kamfer: urinedrijvend en pijnstillend, Citroengras: goed bij reuma en ontgiftend, Gember: zuiverend en ontstorende werking, Acacia: de huidverbeteraar, Patchouli: ontstekingsremmend, Tumeric: ondersteund lever en darmwerking.

Chakramassage

Een chakra is een centrum van activiteit dat levenskrachtenergie ontvangt, assimileert en uitdrukt. Het woord chakra is letterlijk vertaald “wiel of schijf”. Dit verwijst naar draaiende cirkels van bio-energetische activiteit, vanuit de belangrijkste zenuwknopen die zich vanuit de wervelkolom vertakken.
De chakra massage is erop gericht om deze “wielen” weer in de juiste balans te brengen.
Charka-18cbb6a6 Praktijk Mato | Massage
Hotstone-9693-54803a1b Praktijk Mato | Massage

Triggerpoint massage

Massage met behulp van warme en koude stenen, om de spierknopen te masseren en te beïnvloeden. Het bevorderd de doorbloeding in gevoelige gebieden, verlicht de spanning en stimuleert het zelf herstellend vermogen.

Contra indicaties (ik ga niet tot behandeling over bij):

Bij hot-cold stone triggerpointmassage zijn de contra indicaties:
Koorts en Kanker